В стані наркотичного спʼяніння та без права керування: у Тернополі патрульні спіймали горе-водія

Опубліковано в Новини 23.07.2024
Сьогодні вночі, патрульні зупинили автомобіль Volkswagen, номерний знак якого був покритий світловідбиваючою плівкою, яка не дозволяла чітко визначити символи номерного знака.
Під час перевірки документів у керманича, інспектори встановили, що останній не має права керування транспортними засобами.
До того ж, патрульні помітили у порушника ознаки наркотичного сп'яніння. Патрульні запропонували громадянину пройти огляд на стан сп‘яніння у медичному закладі, на що останній погодився.
Висновок лікаря-нарколога — позитивний. Чоловік керував автомобілем під дією наркотичних речовин.
На порушника патрульні склали адміністративні матеріали:
постанову за ч. 1 ст. 121-3 (Порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків транспортних засобів) КУпАП;
ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має такого права) КУпАП;
протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП та відсторонили водія від керування автомобілем.
 
Джерело: Патрульна поліція Тернопілської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

17.10.2024 soroka
Роль технологій у розвитку Тернополя: можливості для ІТ-професіоналів
Тернопіль поступово стає важливим технологічним центром Західної України. Сучасні технологічні рішення, включно з розвитком інфраструктури…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.