Батальйон «Характерники» вже скоро розпочне виконувати бойові завдання

Опубліковано в Новини 10.07.2024

Батальйон «Характерники» в 24 ОМБр імені короля Данила, незабаром буде виконувати бойові завдання на полі бою.

Про це повідомили у Тернопільському обласному ТЦК СП.

 Підрозділ складатиметься з громадян, що відбували покарання в місцях позбавлення волі і виявили бажання долучитись до оборони держави. Це стало можливим після ухвалення Закону про запровадження умовно-дострокового звільнення від відбування покарання для безпосередньої участі в обороні країни, захисті її незалежності та територіальної цілісності.

Новобранці нашої бригади скористались можливістю отримати другий шанс та приєднатись до виконання священного обов’язку у великий війні за Незалежність. Зазначимо, що серед них дуже багато патріотів, які неодноразово виявляли бажання захищати Батьківщину. Є чимало людей з бойовим досвідом, – кажуть у ТЦК СП.Добровольці скористались своїм правом на викуплення провини та вирішили встати до зброї, обороняючи рідну землю від загарбників. Напередодні вони прийняли Військову присягу на вірність українському народові та виголосили молитву українського націоналіста.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

17.10.2024 soroka
Роль технологій у розвитку Тернополя: можливості для ІТ-професіоналів
Тернопіль поступово стає важливим технологічним центром Західної України. Сучасні технологічні рішення, включно з розвитком інфраструктури…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.