На Тернопільщині попрощалися з родиною, яка загинула у ДТП на Рівненщині

Опубліковано в Новини 09.07.2024

Шумська громада попрощалася із родиною Гвоздяр, яка загинула 6 липня внаслідок жахливої ДТП поблизу с. Верхів Рівненської області. 

Про це повідомили у Шумській територіальній громаді.

32-річний військовослужбовець Микола Гвоздяр, перебуваючи у відпустці, спільно із дружиною Тетяною та сином Андрійком поверталися з м. Рівне. Напередодні хлопчику виповнилося 6 років, тому сім’я разом відвідали зоопарк. Маршрутне таксі зіткнулося із транспортним засобом, що рухалося навпроти.

– Микола Олександрович, уродженець міста Шумська, спільно із родиною проживав у м. Шепетівка Хмельницької області. Відважний земляк став на захист України у період антитерористичної операції. Справжній патріот, який пройшов надскладні випробування війною, починаючи з 2018 року. Завжди та в усьому проявляв мужність та вірність – слову, присязі, Україні, –  кажуть у громаді. – У Спасо-Преображенській церкві у м. Шумськ відбувся похорон загиблої сім’ї. Сотні людей прийшли, щоб віддати останню шану родині Гвоздяр. Покладали біля трун квіти та дитячі іграшки. З військовими почестями попрощалися із бійцем на місцевому кладовищі.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

06.09.2024 soroka
«Це важливий крок у нарощенні наших сил оборони», – Микола Люшняк про створення Сил безпілотних систем ЗСУ
Днями народні депутати ухвалили законопроєкт 11507. Він передбачає включення до окремих родів сил ЗСУ нової…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.