У Тернополі розкажуть про котячі мандри

Опубліковано в Новини 07.04.2017

На презентацію книги запрошують дітей та дорослих.

Книгарня “Є” та видавничий дім «Школа» запрошують дітей та батьків, охочих подорожувати, на презентацію «Щоденника котячих мандрів» Лани Ра. Захід відбудеться 9 квітня. Початок – о 15.00. Модератор — Юрій Матевощук. Про це зазначили на сайті книгарні.

На думку автора щоденника мандрівок, а саме Кота-Воркота, роздивлятися в інтернеті фото й відео різних місць – цікаво, але трохи не те. Неодмінно треба полапкувати всіма чотирма у мандрівку самому. «Лише коли торкнешся лапою прадавнього камінчика і вдихнеш пахощі пригод, отоді на власній шерсті відчуєш, що таке справжня подорож».

«Щоденник котячих мандрів» – це нотатки непосидючого кота, який любить подорожі та відкриття. Відвідуючи різні куточки України, кіт дізнається багато чого цікавого з історії того чи іншого краю, слухає легенди, знайомиться з мешканцями. І, звісно, щоразу потрапляє у неймовірний вир пригод.

Книга є особливою, бо її головний герой Кіт-Воркіт знявся у відомому українському анімаційному серіалі «Моя країна Україна». Серіал «відвідав» різноманітні куточки світу й зібрав чимало нагород. Кадрами саме з цього анімаційного фільму проілюстровано книгу. А в декотрих місцях Воркіт розмалював її ще й власною котячо-дорожньою графікою. У кота була помічниця, письменниця Лана Ра, яка допомагала вести щоденник і домальовувала його.

Анімаційна студія «Новаторфільм» рекомендує цю книгу як допоміжний довідник з історії, країнознавства, котознавства, легендознавства та всьогознавства.

Адреса книгарні «Є»:
м. Тернопіль,
вул. Валова, 5-9.
Тел.: (0352) 254 459

Вхід вільний.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.