Тернопільські патрульні виявили три автомобілі які перебували у розшуку

Опубліковано в Новини 11.06.2024
За інформацією Патрульної поліції Тернопільської області, першу автівку — Mitsubishi, інспектори зупинили за порушення ПДР на вулиці Микулинецькій. Під час перевірки документів, поліцейські з’ясували, що водій заборгував державній виконавчій службі кошти, а тому його транспортний засіб було оголошено в розшук.
Інший автомобіль — Mitsubishi, інспектори зупинили на автодорозі М-19 Доманове — Тереблече. Тож перевіривши інформацію згідно з базами даних, патрульні встановили, що автівка перебуває в розшуку державною виконавчою службою.
Транспортний засіб Geely ми зупинили за перевищення допустимої швидкості руху на вулиці Об'їзній. Перевіряючи інформацію про водія та транспортний засіб згідно з базами даних, інспектори встановили, що і ця автівка також перебуває в розшуку ДВС.
Патрульні повідомили про події працівників державної виконавчої служби, двоє водіїв сплатили суму заборгованості на місці та продовжили рух далі. Останній транспортний засіб ми евакуювали на арештмайданчик.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

26.07.2024 soroka
Як безпечно взяти кредит онлайн: правила та рекомендації
У сучасному світі все більш затребуваною є послуга з отримання кредиту онлайн на карту. Якщо…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.