П'яний та без прав: у Тернополі поліцейські зупинили горе-водія іномарки

Опубліковано в Новини 15.05.2024
Нещодавно, на бульварі Данила Галицького, інспектори зупинили легковик, який рухався вулицею в період дії комендантської години.
Уже з перших хвилин спілкування з 22-річним водієм, інспектори у останнього виявили ознаки алкогольного спʼяніння. Однак від проходження огляду у встановленому законом порядку чоловік відмовився в категоричній формі.
До того ж, громадянин не мав з собою ні посвідчення водія, ні свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, ні поліса обов'язкового страхування транспортних засобів .
Окрім цього, поліцейські встановили, що керманич протягом року вже притягався до відповідальності за керування автомобілем у стані сп'яніння та судом позбавлений права керування.
На порушника патрульні склали адміністративні матеріали:
постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП;
протокол за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права, вчинене повторно протягом року) КУпАП;
протокол за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння, правопорушення вчинене втретє протягом року) КУпАП та відсторонили чоловіка від керування автомобілем.
 
Джерело: Патрульна поліція Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

06.09.2024 soroka
«Це важливий крок у нарощенні наших сил оборони», – Микола Люшняк про створення Сил безпілотних систем ЗСУ
Днями народні депутати ухвалили законопроєкт 11507. Він передбачає включення до окремих родів сил ЗСУ нової…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.