У Тернополі демонтували торгівельний навіс та огорожу

Опубліковано в Новини 15.05.2024

Учора, 14 травня, постійно діюча робоча група з організації проведення демонтажу спільно з управлінням муніципальної інспекції міської ради та у присутності  працівників управління патрульної поліції в Тернопільській області ДПП, демонтували торгівельний навіс та огорожу.

Демонтовані споруди були незаконно розміщені на земельній ділянці комунальної власності, а саме: торгівельний  навіс за адресою вул. Василя Симоненка та огорожа по вул. Полковника Морозенка.

Демонтаж проведено на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 08.05.2023 року №788 «Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування».

Демонтоване майно знаходиться на  зберіганні за адресою вул. Лесі Українки, 5А. Для повернення  власникам  необхідно оплатити виконання робіт з демонтажу, транспортування та зберігання в ПП «Східний Масив», що за адресою просп. Степана Бандери, 94, в місті Тернополі.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

26.07.2024 soroka
Як безпечно взяти кредит онлайн: правила та рекомендації
У сучасному світі все більш затребуваною є послуга з отримання кредиту онлайн на карту. Якщо…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.