Тернопільська брама зі столітньою історією, яку реставрували у Львові, вже повертається назад

Опубліковано в Новини 01.05.2024

Столітню браму з Тернополя, яка поїхала на реставрацію до Львова, вже повертають на місце.

Про це повідомили на сторінці «Брами Тернополя».

З великою радістю повідомляємо, що брама з вулиці Сагайдачного 11 повертається на своє місце в оновленому вигляді! Їй повернули оригінальний колір та автентичний дизайн. На Великодні свята закликаємо шпацерувати  разом із рідними вулицею Сагайдачного, фотографувати/сь та позначати нас у соцмережах! А зазирнути в середину кам’яниці пана Куллянди 1923 року вам випаде можливість 11-12 травня в рамках заходу «Спадщина на часі».  Реєструйтесь та запрошуйте друзів! – йдеться у повідомленні.

Ця брама змогла отримати друге життя завдяки патронам та спонсорам.

Підписуйтесь на наш Pateon та by me a coffee. Більше спонсорів - більше реставрованих брам!наголосили в організації «Брами Тернополя».

До слова, брама на Сагайдачного, 11 – перша, яку відреставрують у межах проєкту «Брама Тернополя». Нове життя планують дати ще кільком таким об’єктам, які розташовані на вулицях Франка, Камінній, бульварі Шевченка. Про це «Сороці» розповів співзасновник проєкту «Брама Тернополя», дизайнер Павло Петрига.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.