З електронного гаманця тернополянина викрали майже 80 000 гривень

Опубліковано в Новини 30.04.2024

Злодія, причетного до крадіжки телефону та грошей розшукують працівники Тернопільського райуправління поліції. Потерпілий звернувся до правоохоронців лише після того, як дізнався, що з його електронного гаманця невідомі викрали майже 80 тисяч гривень.

За словами потерпілого, він кілька днів тому виявив відсутність мобільного телефона. До поліції не звертався, бо був переконаний, що засіб зв’язку загубив на підприємстві, де працює, а тому сподівався його там відшукати.

Проте тернополянин вирішив на всякий випадок заблокувати картку, прив’язану до мобільного. Зателефонував до банку і йому там повідомили, що електронний гаманець порожній – кредитні кошти уже зняли.

І лише після цього потерпілий звернувся до поліції. Сума збитків – 78660 гривень. Даний факт слідчі внесли в ЄРДР відповідно до статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу. Працівники поліції відстежують, куди та на чиї рахунки перекинули невідомі гроші. Триває розслідування.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.