У Тернополі планують створити ще один індустріальний парк

Опубліковано в Новини 30.04.2024
Агенція регіонального розвитку в Тернопільській області АРРТО спільно з партнерами - корейською компанією Cheil Endineering Co., Ltd та ТОВ «Блу Єллоу Колсантинг» - уклали меморандум про співпрацю з метою розбудови мережі індустріальних парків на Тернопільщині.
Дана програма передбачає професійну підтримку з планування/техніко-економічного аналізу та розбудови потенціалу для проєктів "розумних міст".
- Останні роки стали періодом інтенсивного розвитку Тернопільщини, зокрема, в контексті створення індустріальних парків. Наразі в області їх є 6. Щодня ми працюємо задля того, аби збільшити їх кількість. Завдяки новим індустріальним паркам, на Тернопільщині з’являються нові робочі місця і ми отримуємо великі промислові потужності для переробки та виробництва, - зазначив заступник начальника Тернопільської ОВА Віктор Устенко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.