Тернополян запрошують на зустріч з командиром роти «Гонор» батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою

Опубліковано в Новини 26.04.2024
Усіх охочих жителів Тернопільщини запрошують на зустріч із командиром роти «Гонор»  батальйону «Вовки Да Вінчі»  59 ОМБ - Олександром Ябчанкою. 
 
На зустрічі з тернополянами він розповість про справжній бойовий досвід, про залучення до захисту своєї країни, а також про можливості підтримки Збройних Сил України.
 
Захід відбудеться 30 квітня о 16:00 год у читальному залі бібліотеки 2-го корпусу Тернопільського національного технічного університету, що за адресою вул. Руська, 56.
 
Зустріч матиме інформативно-просвітницький характер, адже на ній Олександр Ябчанка щиро розповість про те, чого очікувати від третього року повномасштабного вторгнення, про роботу батальйону, бойові та тилові посади в роті «Гонор», а також про можливості та воєнні перспективи.
 
Насамкінець усі охочі зможуть поставити свої питання до бойового командира та долучитись до благодійного збору на наземні роботизовані платформи для батальйону, які мінімізують участь людини на полі, допомагаючи зберігати життя і здоров’я українських воїнів.
 
Вхід вільний за попередньою реєстрацією.
 
Подія відбувається у співпраці із ГО «АТОМ».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.