На Тернопільщині є робота для більш як півтори сотні працівників медичного напрямку

Опубліковано в Новини 25.04.2024

Лікарі та медичний персонал завжди потрібні як у системі державної медицини, так і в приватних клініках та медцентрах, особливо у теперішній час.

На сьогодні місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості пропонують шукачам роботи 166 актуальних вакансій медичного напрямку.

Найбільший попит на:

лікарів (94 вакансії)

медсестер/медбратів (57 вакансій),

молодший медперсонал (13 вакансій).

Є 12 вакансій сімейних лікарів, 10 - стоматологів, 8 – педіатрів, по 6 вакансій – анестезіологів та терапевтів, по 3-4 вакансії лікарів: офтальмологів, рентгенологів, з УЗД, невропатологів, психіатрів, ендокринологів, інфекціоністів, фізичних терапевтів.

Також є потреба у лікарях: інфекціоністах, невропатологах, ортопедах-травматологах, ендокринологах, ЛОРах, психіатрах, з УЗД, фтизіатрах, хірургах, бактеріологах, акушерах-гінекологах, лікарях функціональної діагностики, нефрологах.

Пропонують роботу й для фельдшерів, патологоанатомів, бактеріологів, фахівця з фізичної реабілітації та інших працівників медичного напрямку.

Щодо зарплат:

25 тис. грн - у лікаря-психіатра,

20 тис. грн – в сімейного лікаря, лікарів: терапевта, анестезіолога, невропатолога, патологоанатома, педіатра, рентгенолога, психіатра, психолога, ортопеда-травматолога, бактеріолога, отоларинголога, офтальмолога, нейрохірурга, фтизіатра, хірурга, нефролога, кардіолога інтервенційного та фізичного терапевта.

15-20 тис. грн пропонують лікарям з ультразвукової діагностики, ендокринологам, акушерам-гінекологам, серцево-судинним хірургам, фельдшерам та медсестрам/медбратам.

Зараз через службу зайнятості області шукають роботу 7 фахівців медичної сфери.

Загалом, з початку цього року роботодавці пропонували майже 400 вакансій для медпрацівників.

До речі, деякі категорії громадян можуть отримати безоплатний ваучер для спеціалізації чи підвищення кваліфікації за спеціальностями «Медицина», «Медична психологія», «Медсестринство», «Технології медичної діагностики та лікування», «Терапія та реабілітація».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.