На Тернопільщині оперативники викрили місцевих злодіїв

Опубліковано в Новини 20.04.2024
Одна доба знадобилася співробітникам поліції, аби розкрити три крадіжки. За протиправне зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Правоохоронці нагадують, що вчинення злочинів проти власності в умовах воєнного стану є обставиною, що обтяжує відповідальність.
Із заявою про крадіжку звернувся до поліцейських 57-річний житель Трибухівської громади. Чоловік розповів, що невідома особа з кишені його куртки викрала мобільний телефон. Подія трапилася на центральній площі райцентру. Суму завданих збитків потерпілий оцінив у 4000 гривень.
Працівники кримінальної поліції встановили зловмисника. Це - 19-річний мешканець одного із сіл Гусятинської громади. Під час документування з’ясувалося, що хлопець причетний до ще одного злочину на території Чорткова. Напередодні крадій обікрав магазин. У скоєних правопорушеннях юнак зізнався, а привласнений смартфон правоохоронці вилучили.
Слідчі зареєстрували ще одну крадіжку. 62-річна жителька райцентру спокусилася на мобільний телефон, який знаходився на торговому стелажі. Уникнути відповідальності жінці не вдасться, її викрили оперативники.
Дані події слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до частини 4 статті 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.
Триває досудове розслідування.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.