У Тернополі четверо дітей із багатодітної сім'ї в один день оформили закордонні паспорти

Опубліковано в Новини 12.04.2024

В Тернопільській відділ №2 УДМС у Тернопільській області звернувся батько із двома синами і двома доньками. У дітей закінчився термін дії паспортів громадянина України для виїзду за кордон, відтак виникла необхідність в оформленні нових документів.

Зважаючи на те, що було достатньо вільних талонів у черзі «сьогодні на сьогодні» усі діти змогли оперативно, в один день подати документи на нові закордонні паспорти.

До слова, Державна міграційна служба запровадила  експериментальний проєкт, який дозволяє одночасно оформити паспортні документи батькам та їхнім дітям.

Нагадаємо, що термін дії паспорта громадянина України для виїзду для осіб, які не досягнули до 16-річного віку становить 4 роки.

Управління ДМС у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.