У місті на Тернопільщині встановили контейнери для утилізації медикаментів

Опубліковано в Новини 12.04.2024

Днями на першому поверсі Чортківської центральної міської лікарні  встановили спеціальні контейнери, куди можна викинути невикористані медикаменти чи їх залишки.

Про це повідомили у Чортківській міській раді.

Три роки – це середній термін придатності більшості ліків. Впевнені, ви також вже давно не робили ревізії своєї домашньої аптечки. Та що робити із протермінованими чи непотрібними ліками? Тепер вихід є! Відвідувачі закладу можуть здати свої домашні протерміновані ліки, смужки від глюкометрів, шприци, медичні аерозолі та інгалятори БЕЗКОШТОВНО, – кажуть у міській раді. Коли контейнери заповняться, керівництво лікарні передасть зібране для відповідальної утилізації.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.