У громаді на Тернопільщині молитимуться за упокій душі полеглого воїна Ігора Побігуна

Опубліковано в Новини 10.04.2024

У Чорткові молитимуться за упокій полеглого захисника Ігора Побігуна.

Поминальна служба Божа відбудеться у суботу, 13 квітня, о 9 годині у церкві Святої Покрови.

Про це повідомили у Чортківській міській раді.

Побігун Ігор Михайлович народився 25 травня 1990 року в Чорткові.

Навчався в Чортківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №5. У 2008-2009 роках проходив строкову службу в артилерійських військах в м. Біла Церква. Після служби працював в охоронному агентстві.

У 2014-2015 роках брав безпосередню участь в бойових діях в зоні АТО. Вже 25 лютого 2022 року був мобілізований на війну з окупантами. Воював в складі 44 артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола на різних напрямках: у районі Житомирської траси, у Чорнобильській зоні, у Запорізькій та Донецькій областях. Служив на посаді командира гармати.

Після розформування їхнього підрозділу продовжив службу в 68 окремій єгерській бригаді імені Олекси Довбуша на Донецькому напрямку на посаді стрілець-санітар єгерського батальйону в/ч А-4056, молодший сержант, – кажуть у міськраді. Загинув 17 квітня 2023 року внаслідок мінно-вибухової травми, несумісної із життям, виконуючи бойове завдання поблизу населеного пункту Павлівка Донецької області.

Похований Ігор у рідному Чорткові на Алеї Героїв, що на кладовищі по вул. Ягільницька. У Героя залишились батьки та сестра.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.