Спортсмен з Тернопільщини вдруге став чемпіоном України зі змішаних бойових мистецтв

Опубліковано в Новини 09.04.2024

Протягом 5-7 квітня у Яблуниці на Івано-Франківщині проходив Чемпіонат України зі змішаних бойових мистецтв серед дітей, юнаків, кадетів та юніорів, у якому взяв участь чортків’янин Олександр Байрак.

Про це повідомили у Чортківській міській раді.

370 спортсменів з різних областей боролись за звання чемпіона України, а також за можливість потрапити у склад національної збірної на Чемпіонаті Європи у Словаччині.

– Наш юний боєць вже другий рік поспіль виборов звання Чемпіона України у віковій групі 10-11 р. та ваговій категорії до 48,8 кг! Тож відповідно Сашко долучиться до національної збірної та представлятиме Україну на Чемпіонаті Європи вже згодом, – кажуть у міськраді.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.