У Тернополі розшукують очевидців смертельної ДТП

Опубліковано в Новини 03.04.2024
Встановити причини дорожньо-транспортної пригоди та притягнути винних до відповідальності - завдання слідчих відділу розслідування злочинів у сфері транспорту.
У ніч з 30 на 31 березня працівники поліції зареєстрували смертельну автопригоду. На автодорозі М-30, між Тернополем та селом Смиківці, водій автомобіля "Hyundai Sonata" збив чоловіка 2000 року народження, який переходив дорогу за межами пішохідного переходу. Після цього потерпілого відкинуло і його переїхало авто "Opel Zafira", яке рухалося позаду.
Від отриманих травм чоловік загинув на місці пригоди.
Працівники поліції розшукують очевидців аварії, яка трапилася в проміжок часу від 00:00 до 00:20.Інформацію можна повідомити за номером 8(050)102 02 59 або на лінію "102". Анонімність гарантується.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.