90-літній ювілей відсвяткувала жителька Тернопільщини

Опубліковано в Новини 03.04.2024

Своє 90-ліття відзначила жителька села Дубівці Софія Іванівна Комарчук.

Про це розповіли у Байковецькій об’єднаній громаді.

– Юні роки ювілярки припали на лихоліття Другої світової війни, важку повоєнну скруту, свавілля радянської влади.., – кажуть у громаді. – Жінка все своє життя прожила у рідному селі, де упродовж багатьох років трудилась на землі. Важкої праці іменинниця ніколи не боялася. З ранніх років працювала в колгоспі дояркою. І так 21 рік виснажливої праці…Пізніше була змушена залишити роботу, бо опікувалася дітками.

Разом з чоловіком виховала і поставила на ноги трьох дітей, та на жаль згодом овдовіла. Зараз бабусею опікується її дочка Люба та зять Сергій.

– Наразі вона щаслива бабуся та прабабуся. Шестеро онуків та восьмеро правнуків – справжня радість і розрада для неї, – кажуть у громаді.

Ювілярка каже, життя чудове незалежно від віку.

І в 90 життя триває і по-своєму прекрасне. Тільки бачити це, відчувати потрібно. І цінувати, втішатись, радіти, що Бог життя дає, – сказала пані Софія.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.