У громаді на Тернопільщині з міської клумби вкрали кущі троянд

Опубліковано в Новини 03.04.2024

28 березня цього року у Борщеві працівниками комунального підприємства спільно з працівниками освітянських закладів міста висаджено на міські клумби кущі троянд.

Однак нещодавно з клумби біля міського будинку культури вирвано посаджені кущі троянд. 

Про це повідомили у Борщівській міській раді.

– Працівники комунального підприємства невтомно кожного дня працюють та роблять все для охайного та естетичного вигляду міста : прибирають сміття, косять траву, висаджують та доглядають квіти. Це все для вас, любі жителі, щоб у вільний від роботи час ви мали місце для приємної прогулянки з дітьми, спілкування з друзями. Але, на жаль, це не всіма оцінюється, всі старання марні, – кажуть у міській раді. 

Завдяки камерам вуличного спостереження працівниками поліції встановлено особу злодія.

– Факт крадіжки відбувся протягом дня і ніхто з перехожих не звернув на це увагу. Прикро, що окремі жителі міста не цінують ту працю і кошти, які вкладаються в те, щоб нам усім було затишно та комфортно в рідному місті. Наголошуємо, що усі клумби відстежуються камерами вуличного спостереження і тому міська рада залишає за собою право звернутись до поліції для надання належної правової оцінки діям крадіїв квітів, – додають у міській раді. – Звертаємось і дo небайдужих жителів міста. Якщo ви бачите, щo хтoсь пoрпається на клумбах, вириває квіти і при цьoму на ньoму немає спецoдягу КП «Комунальник», пoвідoмте пoліцію за нoмерoм 102. Якщо ми прагнемо до кращого майбутнього, то давайте разом слідкувати за порядком та цінувати працю інших.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.