На хабарі затримали лісничого з Тернопільщини

Опубліковано в Новини 01.04.2024
Перед судом постане працівник одного з комунальних лісогосподарських підприємств Кременеччини за отримання неправомірної вигоди.
Підозрюваний у розмові з тернополянином, котрий до нього звернувся, висловив прохання надати йому 90 тисяч гривень неправомірної вигоди за 40 кубічних метрів деревини. Товар мав бути реалізований поза встановленим законодавством порядком та безперешкодно вивезений з території лісового господарства.
Під час отримання частини неправомірної вигоди – майже 19 тисяч гривень зловмисника викрили оперативники управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області спільно зі слідчими обласної поліції.
Матеріали кримінального провадження, розслідуваного за частиною 1 статті 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, скеровано до суду.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від семисот п’ятдесяти до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк від одного до двох років.
Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснювала Тернопільська обласна прокуратура.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.