На мешканця Тернопільщини невідомі оформили кредити

Опубліковано в Новини 01.04.2024
Сорок п'ять тисяч гривень - борг жителя Чортківського району перед двома кредитними спілками. Чоловік звернувся за допомогою до працівників поліції, оскільки жодних кредитів не відкривав, грошей не знімав й ніде не зазначав свої особисті дані.
Потерпілий повідомив, що сповіщення про відкриття кредитів та зняття готівки надійшло у приватний кабінет "ДІЇ". Оскільки він жодних грошей не знімав, то запідозрив, що його даними скористалися шахраї.
Чоловік розповів, що кілька років тому дійсно брав швидкі кредити на двох сервісних ресурсах. Проте після того, як їх виплатив, він знищив свою SIM-картку.
Кіберполіцейські, які розслідують справу припускають, що даний номер перевипустили і його отримала інша людина. Правоохоронці вже встановили, на який саме банк надійшли кошти. Наразі з'ясовують, хто та як оформив на ім'я потерпілого кредити.
Вирішується питання про внесення даного факту відповідно до статті 190 Кримінального кодексу.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Допомога з тилу: «Військова пошта» знову везе на фронт посилки
«Українська команда» Тернопільщини знову вирушила на фронт з допомогою. У межах проекту «Військова пошта» волонтери…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.