У громаді на Тернопільщині встановили меморіальну дошку воїну Тимофію Антощуку

Опубліковано в Новини 01.04.2024

У селі Шумбар відкрили меморіальну дошку загиблому Герою Тимофію Антощуку. Пам’ятний знак встановлено на фасаді гімназії.

Про це повідомили у Шумській територіальній громаді.

Священик відслужив панахиду та освятив меморіальну дошку. Хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували полеглого земляка, –  кажуть у громаді.

 Тимофій Анатолійович Антощук народився 1990 року у с. Шумбар. Протягом 2015-2016 років захищав Україну на Донеччині, згодом був демобілізований. З березня 2022 року призваний на службу в Збройні сили України, був заступником командира групи загону спецпризначення. Загинув 27 листопада 2022 року поблизу м. Бахмут Донецької області, похований на «Пантеоні Героїв» на Микулинецькому кладовищі у м. Тернопіль.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.