На небезпечному перехресті на Тернопільщині зроблять нову розв'язку

Опубліковано в Новини 28.03.2017

Яка повинна уберегти водіїв від аварій.

Як повідомила прес-служба САД у Тернопільській області, перетин автомобільних доріг державного значення Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль та Т-09-03 Галич – Підгайці – Сатанів вже багато років має у водіїв погану славу. Ледь не щороку на перехресті стаються кілька ДТП. Деякі – зі смертельним наслідком. Востаннє про небезпечне місце заговорили у жовтні 2016 року. Тоді броньований автомобіль «Козак», їдучи у зону АТО, збив школяра.

У Службі автомобільних доріг у Тернопільській області вирішили покласти край трагедіям та обладнати на перехресті розв’язку по типу “кільце”. У проектному відділі організації вже розробили нову схему руху транспорту (на фото).

До кінця 2017 року роботи з облаштування «кільця» планують завершити. Під час проведення дорожніх робіт рух транспорту перехрестям буде обмежено.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.