Мешканець Тернопільщини потрапив у “любовну пастку” шахрайки

Опубліковано в Новини 24.03.2024

Гроші за фотографію вимагали невідомі у жителя Кременецького району. За словами 27-річного потерпілого, він у мережі інтернет познайомився з дівчиною. Вони довго переписувалися та обмінювалися своїми інтимними фотографіями.

Жодного разу не бачилися та не зідзвонювалися. Одного дня подруга попросила оплатити їй суші. Чоловік погодився і перекинув на картку дві тисячі гривень. За деякий час дівчина захотіла ще грошей, але він вже не дав.

Після цього інтернет-знайома сказала, що всі його інтимні фотографії пересилатиме родичам і розповість, що їх він надсилав неповнолітній дитині. Аби цього не сталося, жінка запропонувала альтернативу – він оплачує на картку 10 тисяч гривень, а вона знищує компромат.

Чоловік вирішив звернутися за допомогою до поліції. Слідчі встановлюють особу “подруги” та з’ясовують на чию картку потерпілий перераховував раніше гроші. Триває перевірка.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.04.2024 Катерина Шаблій
Які завдання може виконати бригада професійних вантажників?
Перевезення великогабаритних вантажів, хай то квартирний переїзд, транспортування промислового обладнання або доставка меблів - процес,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.