У Тернополі майже 30 кіосків-«порушників» можуть демонтувати

Опубліковано в Новини 24.03.2017

Відповідний лист для розгляду надали міському голові.

Як зазначили у відділі комунікацій ГУНП у Тернопільській області, на території Тернопільщини та міста завершилася перевірка законності розміщення тимчасових споруд та малих архітектурних форм. В області на сьогодні встановлено близько 1114 малих архітектурних форм та тимчасових споруд.

З 1 по 15 березня працівники поліції спільно з представниками органів місцевого самоврядування та громадськістю перевірили 759 таких об'єктів. У ході відпрацювання правоохоронці виявили 51 порушення.

У Тернополі правоохоронці промоніторили 153 МАФа та 238 тимчасових споруд. Порушують закон власники двадцяти восьми об'єктів.

Під час перевірки шестеро підприємців свідомо уникали "небажаних гостей" і тимчасово припинили свою діяльність. Тому правоохоронці не змогли перевірити документів щодо законності їх розміщення. 

Робота з покращення благоустрою Тернополя припинятися не буде. На черзі ще 71 об'єкт, який перевірятимуть поліцейські.

Що ж стосується порушників, які уже виявлені, працівники управління превентивної діяльності надіслали лист на ім'я міського голови Тернополя з проханням вирішити питання демонтажу двадцяти восьми незаконно встановлених об'єктів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.