Водія, який спровокував у Тернополі смертельну ДТП та втік, розшукали й затримали

Опубліковано в Новини 12.02.2024

 

Одна людина загинула, а семеро отримали травми в аварії 11 лютого. На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група та спеціалісти-автотехніки Тернопільського НДЕКЦ МВС України.

"За попередньою інформацією, близько 11.45 на вул. Підволочиське шосе водій автомобіля BMW  зіткнувся із попутним транспортним засобом та втік. У результаті удару «Renault» викинуло на смугу зустрічного руху, де воно врізалося в інше BMW", - розповідає начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Олександр Марченко. 

До лікарні потрапила водійка «Renault», а її пасажир 1978 року народження від отриманих травм загинув. 

З тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості бригада екстреної медичної допомоги госпіталізувала й кермувальника та 5 пасажирів з іншого авто. Серед травмованих троє дітей - немовля та неповнолітні 8 й 15 років.

Винуватець ДТП - водій автомобіля марки BMW-220D втік з місця події. Оперативники карного розшуку спільно зі слідчими та працівниками Управління патрульної поліції розшукали втікача-порушника. Це - житель села Смиківці 1976 року народження.

У його помешканні під процесуальним керівництвом обласної прокуратури згідно з ухвалою Тернопільського міськрайонного суду слідчі провели обшук. Авто вилучили. Водій від проходження тесту на вміст алкоголю відмовився. Його затримали згідно зі статтею 208 КПК. Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до частини 2 статті 286 ККУ.

Як з'ясувалося, чоловік позбавлений права керувати транспортними засобами. Затриманого уже двічі зупиняли патрульні за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

06.09.2024 soroka
«Це важливий крок у нарощенні наших сил оборони», – Микола Люшняк про створення Сил безпілотних систем ЗСУ
Днями народні депутати ухвалили законопроєкт 11507. Він передбачає включення до окремих родів сил ЗСУ нової…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.