Тернопільські квартири грабувати приїхала «банда» зі столиці

Опубліковано в Новини 17.03.2017

Їх затримала поліція, однак чоловікам вдалося пробратися вже до двох квартир.

Як повідомили в ГУНП області, троє раніше судимих киян прибули до Тернополя з грандіозними планами зірвати чималий куш, обкрадаючи чужі помешкання. Та планам гастролерів завадили оперативники кримінальної поліції. Зловмисників взяли на гарячому.

Як розповів заступник начальника Головного управління Нацполіції Тернопільщини Степан Яцух, усі троє підозрюваних раніше неодноразово судимі за майнові злочини, наркозалежні, а найстарший з них – 32-річний має 16 років в’язничного стажу.

За оперативною інформацією, злочинне тріо в складі двох чоловіків та жінки прибули до Тернополя на автівці. Одразу взялися за справу. Квартира в одній з багатоповерхівок на бульварі Петлюри мала стати першим об’єктом збагачення. Та не заладилося. Щойно крадії почали добирати ключі до замків вхідних дверей, як відреагували господарі, що перебували на той час вдома. Довелося тікати.

До двох інших квартир зловмисникам потрапити вдалося. З помешкання, що в центрі міста, винесли гроші та золоті вироби на майже п'ятнадцять тисяч гривень, а з квартири по вулиці Степана Бандери вигребли геть усе: від ювелірних прикрас та комп’ютерної техніки - до спальних мішків і столового сервізу. Вартість втраченого ще з’ясовується.

На цьому пригоди столичних гастролерів в Тернополі закінчилися – оперативники взяли їх на гарячому – одразу після вчинення крадіжки. У гастролерів вилучили цілий злодійський арсенал відмичок, ключів з допомогою яких ті відчиняли двері чужих помешкань.

Усім трьом зловмисникам повідомлено про підозру у порушенні частини третьої статті 185 ККУ. Допоки їх затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.