Патрульні Тернополя за рік оштрафували порушників на суму більше 6 мільйонів гривень

Опубліковано в Новини 14.03.2017

Днями тернопільська патрульна поліція святкувала рік з дня початку роботи.

Начальник Управління патрульної поліції у Тернополі Володимир Струк прозвітував про рік діяльності. Про це повідомила прес-служба УПП у Тернополі.

«За рік на лінію «102» надійшло 36023 викликів та опрацьовано 67184 подій, – розповів Володимир Струк. – Ми склали понад 20 тисяч адмінпостанов та більше 3 тисяч адмінпротоколів як за порушенні ПДР, так і за порушенні громадської безпеки.

Окрім того, патрульні виписали штрафів на загальну суму понад 6 мільйонів гривень, з них уже сплачено близько 5 мільйонів. 903 адмінматеріали склали на пішоходів, які не дотримувалися Правил дорожнього руху.

По гарячих слідах затримано підозрюваних у вчинені 209 злочинів, серед них у 45 крадіжках».

Також у місті за рік також трапилися 956 аварій, з них – 193 з потерпілими. За кермом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння перебували 818 водіїв. За їх участі трапилося 112 ДТП.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 Катерина Шаблій
Від чого залежить комфорт дитини під час квартирного переїзду?
Зміна місця проживання — випробування не з легких. Якщо в сім'ї є діти, крім клопоту…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.