На Тернопільщині «виловлюють» несумлінних риболовів

Опубліковано в Новини 14.03.2017

Які займаються незаконними способами вилову риби.

Так, під час чергового рейду Державної екологічної інспекції у Тернопільській області на території Теребовлянського та Збаразького районів складено 2 протоколи  за ч.3 та ч.4 ст.85-КУпАП відносно громадян, які здійснювали незаконний вилов водних біоресурсів із застосуванням забороненого знаряддя лову – рибальської сітки. Оскільки порушення природоохоронного законодавства було встановлено вчасно, правопорушники залишились без чікуваної здобичі. Сітку вилучено.

 

Подібний випадок зафіксовано і на території Зборівського району під час спільного рейду працівників екологічної Інспекції та робочої групи рибоохоронного патруля Тернопільської області. На порушника, який здійснював незаконний вилов риби складено протокол за ч.4 ст.85 КУпАП.

Інформація прес-служби Держекоінспекції

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.