Як Тернопільський стадіон "Текстерно" весну зустрів (фото)

Опубліковано в Новини 09.03.2017

Купи побутових відходів, порожні пляшки з-під пива, пакети, пачки з-під цигарок та інше сміття - ось як "прийшла" весна до стадіону “Текстерно”, що на проспекті Злуки.

Як повідомляють в управлінні ЖКГ, незважаючи на спортивне призначення стадіону, мешканці прилеглих будинків використовують його по-своєму - як своєрідне сміттєзвалище. Тому нещодавно там було здійснене вже традиційне прибирання в рамках двомісячника благоустрою.

Здійснили його працівники ПП “Тернопіль Комсервіс”, які долучитись до прибирання закликали і жителів кварталу, однак, ніхто із тернополян ініціативи не проявив. Натомість вже 8 березня на очищеній території взялись за старе:

- На жаль, восьмиберезневий день засвідчив, що стадіон радше потрібний тернополянам для розпивання алкогольних напоїв, а не для занять спортом. Адже не минуло й доби після того, як декілька десятків людей трудилося над очищенням стадіону, відразу ж після того, як стадіон покинула команда  ФК “Нива”, що тренується тут, впродовж вечора “запаси” відходів були знову поповнені галасливими компаніями “святкувальників”, - повідомляють в управлінні ЖКГ.

До слова, окрім прибирання комунальники обрізали кущі та самосіви на території стадіону. 

Фото: управління ЖКГ.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.