Тернополянам оплата комуналки в "Ощадбанку" може "влетіти" в копієчку

Опубліковано в Новини 07.03.2017

Комісія на оплату комунальних послуг в  "Ощадбанку" тепер становить майже 60 гривень. Про це управління ЖКГ повідомив тернополянин, який надіслав свої квитанції про оплату та звернувся з проханням поінформувати інших тернополян про таку неприємну новину.

- Раджу тернополянам при оплаті «комуналки» в звичному «ощадному банку» бути уважними. Адже, комісійна винагорода на користь банківської установи у розмірі 10 гривень за кожен платіж стягується при сплаті за обслуговування будинку, інтернет, кабельне телебачення та домофон. А за послугу з вивезення побутових відходів, тепло, водопостачання, електропостачання та газ – ще по три гривні за кожен платіж. Відтак, як виходить після підрахунку, сама лише комісія на оплату комунальних послуг у АТ «Ощадбанк» становить 55 гривень – написав читач.

Попри таку немаленьку комісію, "Ощадбанк" своїх споживачів про це належним чином не проінформував: 

- Офіційної інформації про те, що комісія на приймання комунальних платежів у державній банківській установі помітно зросла, ви не знайдете ні на інформаційних стендах відділень, ані на офіційному сайті «Ощадбанку».На жаль, у самій банківській установі від коментаря щодо суми комісії відмовилися, посилаючись на «внутрішнє розпорядження». Наразі ми очікуємо на офіційну відповідь від прес-служби установи, - повідомляють в управлінні ЖКГ.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.04.2024 Катерина Шаблій
Які завдання може виконати бригада професійних вантажників?
Перевезення великогабаритних вантажів, хай то квартирний переїзд, транспортування промислового обладнання або доставка меблів - процес,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.