Майже 40 велопарковок з'явиться в Тернополі

Опубліковано в Новини 07.03.2017

Майже 150 тисяч гривень виділять цьогоріч із міського бюджету для облаштування в Тернополі 39-ти велопарковок, повідомляють в міськраді.

Встановлюватимуть велопарковки у громадських місцях, зокрема у скверах, парках, біля важливих соціальних об’єктів. Також, з'явитись вони повинні і поблизу Технічного коледжу, Кооперативного технікуму, спортивної школи з футболу, Центру творчості дітей та юнацтва тощо. Їх облаштування планують розпочати з понеділка, 13 березня, за сприятливих погодних умов.

- У нас на підприємстві є затверджений план-графік встановлення велопарковок у місті, відповідно до якого усі роботи ми повинні завершити до Пасхи. Також, нами, на замовлення Тернопільської міської ради, було розроблено, виготовлено та встановлено експериментальну парковку, де можна залишати не лише велосипеди, а й дитячі коляски. Перша така конструкція вже облаштована біля поліклініки на вул. Гоголя, - розповідає директор заводу «Промінь» Тарас Білан.

До слова, як повідомляють в управлінні ЖКГ, по вулиці Руській на пішохідних переходах, на перехресті вулиць Замкова-Руська-Шашкевича та в межах транспортної розв’язки за адресами: вулиця Збаразька - вулиця Енергетична- проспект Злуки - вулиця Текстильна - вулиця Промислова проведуть капремонт із влаштування велоінфраструктури в місті. На це передбачено 550 тисяч гривень із міського бюджету.

Відповідні суми вказані в титульному списку капітального ремонту по влаштуванню велоінфраструктури в Тернополі на 2017 рік. 

Фото: ТМР.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.05.2024 soroka
Андрій Богданець обговорив з дружинами військовослужбовців питання демобілізації
Народний депутат з Тернополя Андрій Богданець спілкувався із дружинами військовослужбовців, які від початку повномасштабного вторгнення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.