Жителів громади на Тернопільщині запрошують на фотовиставку

Опубліковано в Новини 08.11.2023

Сьогодні, 8 листопада, о 17 год. у Публічній бібліотеці Чортківської міської ради відбудеться відкриття виставки Оксани Острійчук «Дотик Світлом». 

Про це повідомили у Чортківській міській раді.

Оксана Острійчук давно мріяла фотографувати, робити професійні кадри, творити красу і… взяла свою мрію в свої руки! Десятки спроб, сотні ідей, багато-багато творчої праці і наполегливості. Відтак у домашніх умовах, без професійного світла і студії, на доступній техніці та з вільною фантазією почали з’являтися її яскраві, насичені, живі і дуже красиві натюрморти, – кажуть у міській раді.

На відкритті авторка поділиться досвідом домашнього фото і (можливо) розкриє власні секрети роботи з натюрмортом. 

– А ще – влаштуємо фотозону з осінньою красою і можливість створити свій власний натюрморт, як доказ того, що творити може кожен! Приходьте дивитися на красу, беріть близьких, щоб насолоджуватися разом,– додають у міській раді.

Виставка діятиме до 30 листопада.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.