Вишнівеччина попрощалася з Андрієм Дзюмою, який загинув в боях за Україну

Опубліковано в Новини 08.11.2023

У Вищнівецькій громаді провели в останню дорогу Героя Андрію Дзюму.

Осінніми квітами сотні людей встелили дорогу Герою, що повернувся на щиті. На колінах жителі громади зустрічали і проводжали захисника до рідного дому.

– На майдані Шевченка рідні навколо тіла Андрія шепотіли його ім’я. Вони щиро вірили, що зниклий безвісти під час бою, Андрій знайдеться живий, можливо, поранений, але живий. Та цього не сталося. Через вісім днів після зникнення його тіло розпізнали у Запорізькому обласному бюро судово-медичної експертизи. А йому щойно минуло 44, ще б жити і жити, Життя родини змінилося назавжди, і в їх родинному календарі з’явилася трагічна дата, пам’ять про яку не зникне ніколи, а ятритиме душі тих, кого своїм життям захистив Андрій, зазначають у Вишнівецькій територіальній громаді.  

Вічна пам'ять!

Вічна Слава Герою!  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.