У громаді на Тернопільщині попрощалися з полеглим захисником

Опубліковано в Новини 07.11.2023

Вчора  у селі Цеценівка попрощалися із 50-річним військовослужбовцем Борисом Гальчуком, який загинув у Запорізькій області.

Про це повідомили у Шумській територіальній громаді.

Чоловік був мобілізований до лав ЗСУ наприкінці липня 2023 року та виконував обов’язки стрільця-санітара мотопіхотного взводу.

– Попрощатися із Героєм прийшли сотні жителів Шумської громади. У Свято-Покровській церкві с. Цеценівка священнослужителі помолилися за упокій душі воїна, який ціною власного життя захищав Україну. Востаннє нашому земляку віддали військові почесті, – кажуть у громаді. – Шумська громада висловлює своє співчуття рідним та близьким полеглого Героя. Пам'ять про нашого земляка буде завжди з нами, нагадуючи про високу ціну свободи і цінності, за які воює Україна.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.