У Тернополі продовжують проводити комісійний огляд вулично-шляхової мережі

Опубліковано в Новини 07.11.2023
Інспектори відділу безпеки дорожнього руху проводять осінній комісійний огляд автомобільних доріг загального користування, як державного, так і місцевого значення, вулиць і залізничних переїздів.
Окрім того, спільно з працівниками служби автодоріг та представниками органів місцевого самоврядування здійснюють комплексну перевірку технічного стану та облаштування місць для паркування в межах міста Тернополя. Особливу увагу зосереджено на належному стані утримання паркомісць для осіб з інвалідністю та відповідність їх вимогам державних стандартів.
Усі виявлені недоліки та визначені рекомендації поліцейські зазначають в актах огляду, які передадуть в обслуговуючі організації для подальшого їх усунення та реагування.
 
Джерело: Патрульна поліція Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.