Конкурсний відбір у лави Тернопільської поліції пройшли 10 кандидатів

Опубліковано в Новини 06.11.2023
Таким є рішення поліцейської комісії, засідання якої відбулося у п’ятницю, 3 листопада, в приміщенні ГУНП в Тернопільській області.
Набір проводився на посади слідчих, оперуповноважених, інспекторів сектору реагування патрульної поліції та до штурмової бригади «Лють». Співбесіда стала завершальним етапом конкурсного відбору.
Перед цим претенденти пройшли декілька етапів перевірки: тестування щодо професійних знань та умінь, військово-лікарську комісію, здавали нормативи з фізичної підготовки. У рамках відбору з ними спілкувалися поліцейські психологи, які враховували особливості характеру кожного кандидата, мотивацію проходження служби.
Під час співбесіди члени поліцейської комісії ретельно розглядали результати попередніх етапів конкурсу, заслуховували кожного кандидата, аналізували його здібності, професійні навики та знання законодавства.
Відібрані кандидати пройдуть відповідний курс професійної підготовки.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію літаків-камікадзе 3 штурмовій бригаді на Харківський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію дронів-літаків 3 окремій штурмовій бригаді. Загалом волонтери відправили на…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.