Тернопільська міська рада подаватиме апеляцію на ухвалу суду щодо облаштування «Пантеону Героїв Тернополя»

Опубліковано в Новини 04.11.2023

Роботи з облаштування військового кладовища «Пантеон Героїв Тернополя» на вул. Микулинецькій будуть продовжуватися. Адже його облаштування підтримали у місті усі родини загиблих Героїв, окрім однієї – родини Стадників.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді.

2.11.2023 року слідчим суддею Збаразького районного суду розглянуто в судовому засіданні клопотання прокурора Тернопільської окружної прокуратури про накладення арешт на частину земельної ділянки на Микулинецькому кладовищі, де похований Стадник Віталій Олегович, на час проведення експертних досліджень та отримання їх висновків. Дане клопотання прокурора задоволено, тобто на частину земельної ділянки, де похований Віталій Стадник, накладено арешт.

Тернопільська міська рада буде подавати апеляцію на ухвалу Збаразького районного суду з метою подальшого забезпечення облаштування повноцінного «Пантеону Героїв Тернополя».

 

Фото: ТМР

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.10.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: «Наші захисники отримали 50 дронів та 10 квадрокоптерів» — Сергій Надал
Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив про чергову партію допомоги для нацгвардійців на передовій. 27…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.