Замість умовного терміну реальне позбавлення волі: на Тернопільщині обрали суворіше покарання для двох наркоторговців

Опубліковано в Новини 03.11.2023

Львівський апеляційний суд, розглянувши скаргу прокурора Тернопільської обласної прокуратури, скасував вирок Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області в частині призначення покарання 2 обвинуваченим місцевим жителям у виготовленні, зберіганні та збуті психотропних речовин із звільненням їх від відбування покарання на підставі ст.ст. 75,76 КК України.

Прокурор довів у суді, що один з обвинувачених двічі відправив тернополянину поштою препарат із складниками для виготовлення амфетаміну. Під час оперативних заходів стосовно відправника та його колеги правоохоронці задокументували факти збуту та виготовлення амфетаміну у створеній для цього лабораторії.
В апеляційні скарзі на вирок суду першої інстанції прокурор вказав на невідповідність призначеного надто м’якого покарання до небезпечності даних злочинів, спрямованих на підрив здоров’я населення та збільшення кількості наркозалежних громадян.
Суд погодився з позицією обвинувача й своєю ухвалою змінив вирок суду першої інстанції та засудив 2 жителів Львівщини відповідно до 5 років 6 місяців та 3 років реального позбавлення волі.
Вирок вступив у законну силу.
 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.10.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: «Наші захисники отримали 50 дронів та 10 квадрокоптерів» — Сергій Надал
Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив про чергову партію допомоги для нацгвардійців на передовій. 27…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.