Важкоатлет з Тернопільщини посів призові місця на чемпіонаті України

Опубліковано в Новини 01.11.2023

В місті Хуст Закарпатської області відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 13 років, присвячений Збройним силам України в якому брали участь майже дві сотні спортсменів із 20-ти регіонів країни та столиці. 

Юні важкоатлети боролися за першість кожен у своїй ваговій категорії, демонструючи свої найкращі якості в двох вправах – ривку та поштовху.

Про це повідомили в управлінні молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА.

Успішно виступив на змаганнях наш учень-спортсмен Іван Середа, який виступав у ваговій категорії 55 кг у ривку підняв 56 кг, що дало змогу зайняти ІІ-місце, а в поштовху підняв 74 кг - і зайняв ІІІ-місце. За сумою двоборства 130 кг (особистий рекорд) зайняв ІІ-місце і виконав ІІ-дорослий розряд, – кажуть в управлінні.

Тренується талановитий атлет на відділенні важкої атлетики КУТОР «ТОДЮСШ із літніх видів спорту» в с.Озерна у тренера-викладача, майстра спорту України Іванни Ткачик.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.