Тернополяни просять облаштувати їм доріжку в парк Національного відродження

Опубліковано в Новини 27.02.2017

Облаштувати доріжку біля житлового будинку з виходом в парк Національного відродження просять тернополяни.

Для цього ще в п'ятницю, 24 лютого, була зареєстрована відповідна петиція на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Її авторка, Чорна Оксана, зазначає, що будинок за адресою вулиця Степана Бандери, 83-В межує із парком Національного відродження. Тому, для зручності мешканців будинку, цілком доцільно буде облаштувати доріжку від нього прямо в парк.

На даний момент фактично, щоб піти в парк ми обходимо пів-мікрорайону - йдемо по вул.Рєпіна,виходимо на вул.Коновальця,аж тоді ще десь метрів 300 по вул.С.Бандери-ця відстань орієнтовно кілометр.На мою думку, доцільно, межуючи з парком, мати можливість безперешкодно проходити туди, для прикладу,як це зробили мешканці будинку по вул.Вербицького, трохи нижче нашого. Прошу усіх небайдужих підтримати цю ініціативу!!!!Давайте робити наше життя кращим та комфортнішим!Дякую, - зазначає тернополянка в своїй петиції.

На разі пропозиція набрала 52 голоси із 300 необхідних. Якщо за 27 днів така ініціатива назбирає потрібну кількість підписів, її розглядатимуть в міськраді.

Фото: з вільних джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.05.2024 soroka
Тернопіль – перше місто України, де діє комісія для допомоги в отриманні відстрочки від мобілізації
У Тернополі, вперше в Україні, створили комісію при міській раді, яка буде допомагати громадянам отримувати…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.