Триває ремонт 109-метрової споруди на обході Тернополя

Опубліковано в Новини 13.09.2023
Підрядна організація завершила влаштовувати гідроізоляцію на двох третинах шляхопроводу. Також на ньому змонтували зовнішнє освітлення і заармували тротуар.
Цього тижня правий проїзд шляхопроводу отримає нове покриття. Підрядна організація вже готує до асфальтування підходи штучної споруди. Продовжуються ремонтні роботи під переправою. В зв’язку з рухом поїздів мостобудівники можуть працювати лише в узгоджений із залізничниками час.
Цей шляхопровід востаннє ремонтувався 40 років тому. Через загрозу руйнування шляхопроводу Служба відновлення ініціювала невідкладний ремонт об’єкта.
Шляхопровід поблизу Великого Глибочка та шляхопровід біля ТРЦ «Подоляни» на стратегічній трасі Р-41 Обхід Тернополя ремонтуємо коштом Європейського інвестиційного банку. Також за гроші ЄІБ лагодимо мости на трасі М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська (обхід Зборова) і М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече (село Шляхтинці).
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.