Раніше судиму тернополянку поліцейські підозрюють у вчиненні крадіжки одягу на майже 5 000 гривень

Опубліковано в Новини 02.09.2023
Зловмисниця винесла з торгового закладу, що на Центральному ринку в обласному центрі, п’ять найменувань одягу.
Як встановили правоохоронці, раніше судима тернополянка зайшла до торгового закладу, набрала товару та попрямувала до кабіни для примірювання. Камери відеоспостереження зафіксували, як зловмисниця зрізала з одягу магніти, крадене склала до наплічника, а з одним платтям вийшла в торговий зал і залишила його, аби відволікти увагу продавців.
Працівники магазину одразу не помітили крадіжки, лише згодом, коли переглянули відео з камер спостереження. Проте крадійка того ж дня повернулася вдруге, будучи переконаною, що знову вдасться щось поцупити. Та продавці впізнали її і повідомили дільничного офіцера поліції, що обслуговує територію ринку.
Слідчо-оперативна група, що виїхала на повідомлення про крадіжку, задокументувала злочин. Як з’ясувалося, до злочину причетна раніше судима за майнові злочини 40-річна тернополянка. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу. Триває досудове розслідування.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.