У Тернопільській області дорожники фіксують пошкодження транспортної інфраструктури

Опубліковано в Новини 02.09.2023

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області продовжує фіксувати передчасне руйнування інфраструктури внаслідок дій недобросовісних водіїв.

Днями через наїзд великовагового транспортного засобу було знищено ділянку тротуару вздовж дороги Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль. Служба відновлення доручила підрядній організації відремонтувати пішохідну доріжку, щоб нею далі могли користуватися громадяни. Щодо завданих державі збитків складено акт.
Також дорожники системно ліквідовують наслідки ДТП. Найчастіше доводиться ремонтувати бар’єрне огородження, дорожні знаки, однак інколи водії збивають навіть опори зовнішнього освітлення, як це сталося під час аварії на трасі М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече.
Просимо водіїв бути уважними за кермом, дотримуватися Правил дорожнього руху та дбайливо ставитися до транспортної інфраструктури. Вона потрібна для безпеки та комфорту усіх учасників дорожнього руху.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Джерело: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

25.06.2024 soroka
Об’єднані заради допомоги: «Контінентал» провів масштабну толоку у рамках корпоративного волонтерства на Тернопільщині
Уже п’ятий рік поспіль «Контінентал Фармерз Груп» проводить заходи з корпоративного волонтерства — масштабні толоки,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.