У громаді на Тернопільщині посилили контроль за паліями трави

Опубліковано в Новини 31.08.2023

У Чортківській громаді муніципальна інспекція щоденно фіксує випадки спалювання сухостою.

Про це повідомили у Чортківській міській раді.

– Півтора року війни нічого не навчили паліїв сухої трави. У час, коли щодня житлові будинки та об’єкти інфраструктури зазнають руйнувань від дій ворога, заходяться громадяни, які свідомо підпалюють сухостій та іншу рослинність, кажуть у міськраді.

Згідно з «Правилами благоустрою Чортківської громади» громадянам забороняється спалювати суху природну рослинність або її залишки. Це – пряме порушення природоохоронного законодавства, що може завершитись накладанням штрафу як на фізичних (від 340 до 1360 грн), так і на юридичних осіб (від 850 до 1700 грн).

Якщо ви зафіксували факт спалювання сухої рослинності, телефонуйте до муніципальної інспекції міської ради – 067 342 81 39 або у поліцію – 102.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.