У громаді на Тернопільщині відкрили меморіальну дошку полеглому воїну

Опубліковано в Новини 29.08.2023

 

На фасаді будівлі ВCП Заліщицького фахового коледжу імені Є. Храпливого НУБіП України відкрили меморіальну дошку захиснику України, старшому солдатові Національної гвардії України Миколі Тернопільському.

Про це повідомили у Заліщицькій міській раді.

 – Усі ми пам’ятатимемо нашого воїна як доброго, працьовитого, веселого, а головне – патріота своєї країни. Адже він виконав свій обов’язок перед Батьківщиною, захищаючи нас. Таким він був, таким він є, таким він залишиться навіки, – кажуть у міській раді. – Допоки ми живі - житиме пам'ять про Героїв. Наш герой з Меморіальної дошки щодня зустрічатиме і проводжатиме поглядом студентів і весь колектив коледжу та нагадуватиме кожному з нас, що Він поклав життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні. Вшанування пам'яті - це не просто наш святий обов'язок,це наша шана і гордість за справжніх героїв.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.