На «Алеї зірок» у Тернополі з'явилася зірка «Містам-побратимам»

Опубліковано в Новини 29.08.2023

На «Алеї зірок», що на  що на вул. Петра Конашевича-Сагайдачного, урочисто відкрили колективну зірку «Містам-побратимам» нашого краю.

- З початком повномасштабного вторгнення росії на території України наші партнери одразу відгукнулися і почали надавати допомогу. Десятки автомобілів, тонни вантажів нам надавали від лютого минулого року і ми продовжуємо отримувати допомогу дотепер, - відзначає міський голова Сергій Надал. – Це те, що потрібно нашим Збройним силам України, внутрішньо переміщеним особам. Необхідні речі також передаємо деокупованим містам та містам, які зазнали руйнувань від рук ворога. І сьогодні ми відкриваємо цю зірку, як символ вдячності за підтримку нашим міжнародним партнерам. Україна обов’язково переможе. Бажаю якнайшвидшої перемоги і миру усім нам.

На зірці викарбувано назви 12 міст, зокрема: Вільянді, Хожув, Канни, Ерфштадт, Таураге, Ниса, Плонськ, Барут/Марк, Тарнув, Єленя Гура, Ельблонг, Новотомишльський повіт.

Зірку для алеї виготовлено за гіпсовою заготовкою тернопільського скульптора Дмитра Пилип'яка.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.