Олена Білосюк не потрапила в заявку на літній чемпіонат світу з біатлону

Опубліковано в Новини 21.08.2023

Старший тренер жіночої збірної України з біатлону Микола Зоц прокоментував відсутність у заявці на літній чемпіонат світу Олени Білосюк.

- На літній чемпіонат світу зазвичай їдуть ті представниці… Це не те, що ми когось виключили, просто хто краще готовий на цей момент. У нас було дві контрольних гонки у Сянках, за якими ми відібрали шість найкраще готових спортсменок. Олена Білосюк залишається у збірній, там більш розширений склад, 12 людей. У нас є такий вектор на омолодження команди. Спортсменки, які більш досвідчені і хочуть бути в команді, вони мають бути кращими. Якщо вони мають рівні результати з більш молодими спортсменками, то перевагу будемо віддавати більш молодим, - сказав Зоц.

Джерело: ua.tribuna.com/

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.