У мешканця Тернопільщини поліцейські вилучили гранату та запал до неї

Опубліковано в Новини 21.08.2023
Співробітники карного розшуку Підволочиського відділення поліції під час санкціонованого обшуку за місцем проживання 27-річного жителя одного із сіл Скалатської громади виявили гранату та запал до неї.
До поліцейських надійшла оперативна інформація про те, що чоловік може зберігати заборонені предмети. Отримавши дозвіл на санкціонований обшук, правоохоронці виявили у помешканні фігуранта предмет, схожий на бойову гранату «Ф-1», та запал до неї.
Речові докази вилучено та направлено на експертизу. Поліцейські встановлюють звідки чоловік взяв боєприпас.
Інформацію за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.